Anna Giesa

Historia

Jestem absolwentką Żywienia Człowieka Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Kontynuuje naukę na studiach magisterskich na kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka, specjalizacja Dietetyka.

Dietetyka to nie tylko zawód, ale sposób odżywiania i codzienne życie. Każdego dnia zgłębiam tajemnice ludzkiego organizmu poszerzając wiedzę w tej dziedzinie. Prowadzę badania z pacjentami z chorobami sercowo-naczyniowymi. Dzięki nim utwierdzam się w przekonaniu, że to co jemy ma bezpośredni wpływ na nasz organizm. Prawidłowe odżywianie to szansa w zapobieganiu chorobom cywilizacyjnym. Poprzez indywidualne podejście do każdego pacjenta uwzględniam jego stan zdrowia, wsłuchuję się w jego potrzeby i dopasowuję do stylu życia.

Wykształcenie

  • 2017-2018 Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, studia magisterskie (stacjonarne). Kierunek: Żywienie Człowieka i Dietetyka, Specjalizacja: Dietetyka.
  • 2013- 2017 Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, studia inżynierskie (stacjonarne). Kierunek : Żywienie Człowieka
  • 2017 Certyfikat Kurs – Rola emocji w jedzeniu – Instytut Sanvita
  • 2017 Certyfikat Kurs Kids Nutrition – Zdrowe żywienie dzieci - Premium Sport Academy
  • 2017 Certyfikat Kurs Clinical Nutrition- Dietetyka Kliniczna - Premium Sport Academy
  • 2017 Certyfikat Kurs – Postępowanie dietetyczne w chorobach cywilizacyjnych – DOR-DIET
  • 2017 Certyfikat – Diagnostyka laboratoryjna i dietoterapia chorób o podłożu autoimmunizacyjnym – Instytut Edukacji Żywieniowej Kcalmar.pro
  • 2017 Certyfikat Kurs- Algi morskie w codziennym jadłospisie każdego pacjenta – Kcalmar.pro
  • 2017 Szkolenie – Życie bez glutenu – Instytut Psychodietetyki

Anna Giesa Specjalistka


Pracuję w poradni
SUNKINS Wrocław


Umów wizytę w poradni

Opinie klientów, którym pomogłam

SUNKINS w liczbach

462 579
utraconych kilogramów
94
poradni
214
specjalistów